Excursies en activiteiten in Albufeira

Excursies en activiteiten in Albufeira

Activiteiten in Albufeira

dolfijnen kijken

Jetski albufeira

piraten boot albufeira

photoshoot albufeira

Excursies en activiteiten in Albufeira

In Albufeira en de Algarve zijn tal van activiteiten en excursies te doen. Allereerst is Albufeira zelf al een activiteit en excursie op zich door de charme van de stad. Het oude gedeelte en Praia da Oura (het nieuwe gedeelte) liggen dichtbij elkaar maar het lijken twee compleet andere werelden. Zit je eerst nog rustig te eten in de kleine straatjes van de oude stad, sta je vijf minuten later op de immense Strip van albufeira helemaal uit je dak te gaan!

Chillen? Duiken? Varen? Alles kan!

Albufeira biedt een vari√ęteit van excursies en activiteiten aan! Zo kun je fantastisch duiken en zijn er nog talloze andere watersporten te beleven aan het strand.¬†Dus houd je vooral niet in en beleef de thrill van de jet ski en de banaan achter de speedboot! Je kunt ook heerlijk rustig varen en het ultieme vakantiegevoel beleven, relaxen en bruinbakken op een van de prachtige stranden of natuurlijk de spanning en tegelijkertijd ontspanning opzoeken in een van de waanzinnige waterparken! Keuze genoeg!

Maar er is meer. Zo kan je een dagje vertoeven in Lissabon. Deze excursie wordt vaak aangeboden door reisorganisaties maar is ook prima te doen op eigen initiatief. Deze excursie mag eigenlijk niet ontbreken op je vakantie in Albufeira.

Wij benaderen ieder jaar diverse aanbieders van excursies en activiteiten in Albufeira en in de omgeving van de Algarve om een ruim aanbod te kunnen tonen van alle activiteiten. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Vakantie Albufeira

Ben je al helemaal enthousiast gemaakt door alle excursies en activiteiten die Albufeira te bieden heeft maar heb je nog geen vakantie geboekt? Boek dan je jongerenreizen of familiereizen en kies een mooie accommodatie uit!

Overige excursies en activiteiten