Boottocht in Albufeira

  Boottocht in Albufeira


  In Portugal is het altijd goed toeven. Neem nou bijvoorbeeld Albufeira. In de badplaats is het in de zomer en in de winter bijzonder goed toeven, en niet voor niets brengen ook steeds meer Nederlanders er de winter door. Badplaats Albufeira is een zeer geschikt vakantieoord voor jong en oud. We praten je hier bij over de mogelijkheden die er zijn en speciaal over de mogelijkheid van een boottocht in Albufeira. Op Albufeira.nl lees je echt alles over deze zeer interessante badplaats. Wat is er te doen, hoe zijn de hotels en hoe kun jij je vermaken? Doe er je voordeel mee.

  Albufeira is een zeer populaire badplaats

  Albufeira is een badplaats dat ligt in het district Faro in de Algarve. Het ligt in de meest zuidelijke provincie van Portugal. Albufeira staat voor zon, zee en strand. Het ligt aan de Atlantische Oceaan en kenmerkend aan Albufeira is de moderne jachthaven, de prachtige golfterreinen en de vele verschillende stranden. Voor jongeren is er met name op De Strip volop gelegenheid om uit te gaan en ook Old Town, inderdaad het oude centrum, mag er zijn. Albufeira was ooit een vissersplaats. Tegenwoordig is het echter vooral een zeer populaire badplaats.

  Gemakkelijk bereikbaar via vliegveld Faro

  Albufeira is gemakkelijk bereikbaar. De meeste mensen die kiezen voor een vakantie in Albufeira komen met het vliegtuig. Vliegveld Faro ligt in de buurt. Ben je daar geland, dan ben je met een taxi binnen veertig minuten op jouw bestemming. Het weer? Dat is echt perfect in Albufeira. In de zomer ligt de temperatuur rond de 30 graden Celsius. Daarbij is de luchtvochtigheid laag, waardoor het nooit heel erg warm aanvoelt. Ook de omgeving van Albufeira is prachtig. Het is zeer aan te raden om ook eens een bezoek te brengen aan plaatsen als Ferreiras, Guia, Olhos de Agua en Paderne.

  Boek een boottocht in Albufeira

  Dan over een boottocht in Albufeira. Ga je naar Albufeira, dan moet je gewoon het water op. De mogelijkheden wat betreft een boottocht in Albufeira zijn echt eindeloos. Je kunt kiezen voor verschillende boot- en zeiltochten. Stap in een van de vele rondvaartboten en ben je avontuurlijk dan is een tochtje in een speedboot echt aan te raden. Door een boottocht in Albufeira ontdek je dolfijnen en walvissen en je kunt ook kiezen voor een rondvaart met daarbij een lunch of diner Het uitzicht vanaf de boot is overweldigend mooi.

  Ontdek tijdens een boottocht in Albufeira walvissen en dolfijnen

  Middels een boottocht in Albufeira ontdek je prachtige (verborgen) grotten. Ook een catamarantocht kun je eigenlijk niet afslaan en je kunt ook kiezen voor een dagcruise, bijvoorbeeld inclusief eten of een barbecue vanaf het water. In het verlengde van een boottocht in Albufeira kun je klein beginnen: huur een jetski en verken het water, iets dat je gezien het enorme aanbod geen enkele moeite zal kosten. Met andere woorden; een bezoek aan Albufeira moet gewoon gepaard gaan met een boottocht. Want de wereld is zoveel mooier vanaf het water! Albufeira heeft gewoon erg veel te bieden. Het klimaat, de accommodaties, de bereikbaarheid en de mensen. En natuurlijk het water en het uitgaan. Dat alles samen maakt Albufeira een perfecte vakantiebestemming voor zowel jong als oud!

  5/5 - (10 stemmen)