Informatie over Albufeira

Albufeira in Portugal

Albufeira is dé trekpleister van Portugal voor zon beminnende vakantiegangers. Vanzelfsprekend, want het beschikt over alle benodigde ingrediënten om er een onvergetelijke vakantie van te maken: veel zon, goudkleurige zandstranden en een uitbundig nachtleven. Je vindt de populaire bestemming in het hart van de Algarve.

Het vissersdorp Albufeira is in korte tijd uitgegroeid tot de meest toeristische bestemming van Portugal. De badplaats in de Algarve heeft dan ook een prachtig lang strand met een minstens zo prachtige kustlijn.

Bovendien heeft de zuidelijkste provincie van Portugal een sfeervol oud centrum én een bruisend nieuw gedeelte, namelijk Praia Da Oura. Hier vind je The Strip, oftewel; oneindig veel uitgaansgelegenheden in de vorm van bars, kroegen en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes welkom bent.

Excursies en activiteiten

Dolfijnen, speedboten of een kroegentocht

Ben jij een waaghals, of wil je juist relaxen en mooie dingen zien? Of ga je voor het complete pakket. In Albufeira kun je je lol op!

Uitgaan en stappen

Clubs, barren en going loco!

Je wil op stap? Dan ben je hier op het goede adres. Albufeira is een prachtige bestemming en heeft ook nog eens een uitgaansleven waar je u tegen zegt! Alle places to be staan hier op een rij!

Restaurants en eten

Turf & surf

Vis- en vleesliefhebbers opgelet. Algarve got it all! Heerlijk dineren op een van de mooiste plekjes aan zee doe je in Albufeira. Of zit je liever tussen het feestgedruis op de strip? Of ga jij naar dat ene lekkere kip-zaakje een stukje landinwaarts?