Quad rijden in Albufeira

  Quad rijden in Albufeira


  Albufeira kan veel meer zijn dan alleen genieten van zon, zee en strand. In en rond deze populaire badplaats in Portugal is namelijk van alles te doen en te beleven. Zo kun je er met de boot op uit en kun je kiezen voor een jeep safari in Albufeira. Zeker quad rijden in Albufeira is zeer de moeite waard en zeer avontuurlijk. Lees hier op Albufeira.nl echt alles over de mogelijkheden van quad rijden in Albufeira. Verder lees je hier alles over deze badplaats en wat je hier allemaal kunt zien, horen en beleven.

  Ga quad rijden in Albufeira als je van avontuur houdt

  Quad rijden AlbufeiraBen jij avontuurlijk ingesteld en wil je tegelijk Albufeira écht ontdekken. Boek dan quad rijden in Albufeira. Je kunt een quad (met gids) huren voor een aantal uren per dag. Met een expert ga je vervolgens de omgeving van Albufeira in. Onderweg beleef je spannende avonturen en ontdek je de schilderachtige omgeving van deze populaire vakantiebestemming, ver weg van de drukke stranden. Onderweg praat de gids je bij over de geschiedenis van Albufeira. Let op; quad rijden in Albufeira gaat over gewone straten en onverharde wegen. Onderweg breng je een bezoek aan Paderne waar je meteen kunt genieten van een geweldig mooi uitzicht. Quad rijden in Albufeira gaat op veilige en lage snelheden. Anders ontgaat je onderweg veel te veel van al het moois dat Albufeira te bieden heeft.

  Geniet van de prachtige zandstranden van Albufeira

  Natuurlijk is er meer dan alleen quad rijden in Albufeira. Albufeira is met name populair geworden vanwege de prachtige stranden, het klimaat en natuurlijk de Atlantische oceaan. Het voormalige vissersdorp is nu vooral bekend als badplaats, waar duizenden en duizenden vakantiegangers uit heel Europa de weg naar toe weten te vinden. Het klimaat is zeer aangenaam. In de zomerse maanden stijgt het kwik naar de 30 graden Celsius, zonder dat het al te benauwd wordt. Ook in de wintermaanden is het overigens goed toeven in Albufeira.

  Prima te bereiken met het vliegtuig via Faro

  Albufeira heeft alles te bieden. Voor jong en oud. Zeer interessant zijn De Strip en Old Town. De Strip kun je omschrijven als het uitgaanscentrum van deze Portugese badplaats. Je vindt er tal van uitgaans- en eetgelegenheden in elk geval. Mensen met oog voor cultuur en historie moeten zeker een bezoek brengen aan Old Town. Wat ook in het voordeel spreekt van Abufeira is de prima bereikbaarheid. Je kunt gemakkelijk vanuit ons land naar Faro vliegen. Vervolgens ben je in een kleine drie kwartier op jouw vakantieadres in Albufeira. Ook de omgeving is alleszins de moeite waard, want ook plaatsen als  Ferreiras en Paderne, met het fraaie kasteel, zijn bijzonder de moeite waard.

  Albufeira heeft gewoon ontzettend veel te bieden

  Albufeira heeft gewoon veel te bieden. Zeker voor jongeren is quad rijden bijvoorbeeld een activiteit die je af kunt wisselen met zon, zee en strand. De accommodaties in Albufeira zijn gewoon uitstekend en de sfeer is er altijd goed, niet in de laatste plaats door de zeer behulpzame inwoners van deze plaats. Echt aan aanrader!

  5/5 - (7 stemmen)