Jeep Safari in Albufeira

  Jeep Safari in Albufeira


  Een zomervakantie naar Albufeira is altijd de moeite waard. Is het niet de zon en de zee, dan zijn het wel de verschillende activiteiten die je in deze Portugese badplaats kunt ondernemen. Want in Albufeira is gewon altijd wat te doen. Zo is een jeep safari in Albufeira bijv0oorbeeld zeer de moeite waard. Hier op Albufeira.nl lees je alles over deze Portugese badplaats. Hoe is het klimaat? Is het geschikt voor jong en oud en kun je er uitgaan? Dat en nog veel meer kun je lezen hier op Albufeira.nl.

  Jeep safari in Albufeira is zeer de moeite waard

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen; ga je naar Albufeira, denk dan eens aan het maken van een jeep safari in Albufeira. Want met een jeep safari in Albufeira ontdek je de achterlanden van deze prachtige badplaats. Je komt met een jeep safari in Albufeira op plaatsen waar je anders niet komt.  Kies je voor een jeep safari in Albufeira, dan ga je de bergen van de Algarve in. Dit met een bekende carbriojeep Je ontdekt sinaasappelplantages, je bezoekt traditionele dorpjes en kunt tussendoor heerlijk zwemmen in de bergbeekjes. Net als een  boottocht in Albufeira is een jeep safari gewoon echt de moeite waard.

  Ontdek de achterlanden van de Algarve met een jeep safari in Albufeira

  Kies je voor een jeep safari in Albufeira, dan ga je offroad en ontdek je de andere kant van de Algarve, Je komt langs middeleeuwse kastelen en ontdekt prachtige bergbeekjes, Onderweg kun je de lekkerste likeurtjes en jam proberen en ontdek je ook nog eens de invloed die de Romeinen nog steeds hebben op Albufeira. Als je echt wilt ontdekken wat Albufeira precies is, dan is een jeep safari zeer het aanbevelen waard. En om de prijs hoef je het beslist niet te laten. Een safari in Albufeira is gewoon een perfect uitje voor zowel jong als oud.

  Albufeira heeft heel erg veel te bieden

  En om eerlijk te zijn; Albufeira is in alle facetten meer dan de moeite waard. Van oorsprong is het een vissersdorp, tegenwoordig geniet het echter grote bekendheid als badplaats. Albufeira ligt in het district Faro en geldt als de zuidelijkste provincie van Portugal. Je vindt er zon, zee en strand en je vindt altijd verkoeling aan en in de Atlantische Oceaan. Er zijn talloze verschillende stranden, je vindt er verschillende jachthavens en Albufeira is ook de plek waar je heerlijk kunt golfen. Ook de bereikbaarheid is perfect. Vlieg van Nederland naar Faro en vervolgens ben je binnen veertig minuten met de auto of de bus op de plek van bestemming.

  Daarom kies je voor een vakantie naar Albufeira

  Veel mensen kiezen juist voor Albufeira vanwege het heerlijke klimaat. Het is er zowel in de winter als in de zomer goed toeven. In de zomermaanden gaat het kwik richting de 30 graden Celsius, zonder dat het benauwd aanvoelt. De luchtvochtigheid is er namelijk heerlijk laag. Verblijf je in Albufeira en wil je meer dan alleen de zon en de zee, breng dan ook een bezoek aan het oude centrum. Voor jongeren is De Strip zeer aantrekkelijk. Daar vind je de belangrijkste uitgaansgelegenheden namelijk. Verder is ook de omgeving van Albufeira zeer het bezoeken waard. Breng dus ook eens een bezoek aan Ferreiras, Guia of bijvoorbeeld Paderne. Ook deze plaatsen zijn bijzonder de moeite waard, naast uiteraard een avontuurlijke jeep safari in Albufeira.

  5/5 - (3 stemmen)