Surfen in Albufeira

  Surfen in Albufeira


  Er is heel erg veel strand en zee in Albufeira en dus behoort surfen in Albufeira zeker ook tot de mogelijkheden. Dit geldt voor zowel beginners als voor mensen die gewoon hun vaardigheden nog verder willen verbeteren. Surfen in Albufeira is een unieke ervaring en wat de mogelijkheden precies zijn, lees je allemaal hier op Albufeira.nl. Lees vooral ook over andere uitstapjes, zoals die bijvoorbeeld naar de Benagil grotten. Lees wanner je kunt surfen in Albufeira en voor wie het met name geschikt is.

  Surfen in Albufeira: volg groepslessen en krijg het snel onder de knie

  Wat betreft surfen in Albufeira heb je de mogelijkheid om verschillende lessen te volgen. Doorgaans duren de lessen, gegeven in kleine groepen, tussen de twee en de drie uur. De groepslessen worden doorgaans in kleine groepjes aangeboden, zodat er meer dan voldoende aandacht voor alle deelnemers is. Ook zonder enige ervaring kun je surfen in Albufeira, ervaring is helemaal niet noodzakelijk. En wat is er nou mooier dan om surfen te leren in Albufeira? Niets toch?

  Wat krijg je als je kiest voor surfen in Albufeira?

  • Vanaf het water heb je steeds een adembenemend uitzicht op het strand van Albufeira
  • Je krijgt directe feedback en stapsgewijze begeleiding van ervaren en gerectificeerde instructeurs
  • Een hoogwaardige uitrusting in de vorm van een neopreen wetsuit en een uitstekende surfplank
  • Een plek om veilig jouw spullen in op te bergen

  Ga je surfen in Albufeira, dan zit er bij de meeste aanbieders vaak ook en veiligheidsverzekering bij de prijs inbegrepen.

  Iedereen kan surfen in Albufeira

  Surfen in AlbufeiraIn principe kan iedereen surfen in Albufeira. Check bij de verschillende aanbieders of er sprake is van een leeftijdsgrens. Bij bepaalde aanbieders kunnen kinderen gewoon een les nemen, bij anderen kan dit weer niet. Het is niet aan te raden om te gaan surfen in Albufeira als je zwanger bent, je slecht ter been bent of wanneer je gebonden bent aan de rolstoel. In zo goed als alle andere gevallen is surfen in Albufeira prima mogelijk.

  Vergeet zeker de zonnebrandcrème niet!

  In principe wordt je volledig ontzorgd als je kiest voor een surfles in Albufeira. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een surfplank of een surfpak. Wat je zeker zelf niet moet vergeten is om jezelf goed in te smeren met zonnebrandcrème voor je aan de les begint. Zeker op het water brandt de koperen ploert nog feller en voor je het weet ben je echt verbrand. Zorg verder dat je altijd wat te drinken bij je hebt, want surfen is best een inspannende aangelegenheid. Verder draag je zelf in principe zwemkleding onder je surfpak.

  Als er nou één plaats op de wereld is waar het werkelijk schitterend is om te leren surfen, dan is het wel Albufeira. En al lukt het je niet allemaal even goed, het uitzicht vanaf het water is indrukwekkend. Dat beeld vergeet je de rest van je even niet meer.

   

  5/5 - (7 stemmen)