Piraten boot

  piraten boot albufeira

  Piraten boot Albufeira, langs de kust van de Algarve

  “Welcome all you Shipmates,” zo zal je verwelkomd worden op het enige echte piraten schip in Albufeira! Het schip, genaamd “Leãozinho” (kleine leeuw), vaart langs de mooiste plekjes van de kust van de Algarve. Eenmaal op het schip kun je gaan relaxen op een van de fijne zitjes op het dek. In de “Pirate Bar,” aan boord, serveren ze alle soorten dranken.

  Bezienswaardigheden

  Tijdens de tocht zul je prachtige rotsformaties zien en de mooiste stranden van Portugal om bij weg te dromen! Witte stranden en een helder blauwe zee, dat is waar Albufeira (de Algarve, Portugal) voor staat. En dit allemaal op een historisch piraten schip!

  Dagelijks vertrek

  Elke dag (in de zomer) vaart de boot weg vanuit de pier (gate 4) in de nieuwe haven van Albufeira. Je kan kiezen uit 2 soorten cruises. De “Half Day with Caves Cruise” van zo’n 3,5 uur en de “BBQ Cruise” van zo’n 6 uur.

  Boeken

  Wil jij Albufeira ook van een andere kant ontdekken? Boeken kan gemakkelijk op de website van Dream Wave Albufeira (ook voor al je vragen en meer informatie!)!

  book_button

  Veiligheid

  Dream Wave Albufeira (Leãozinho) houdt zich aan de laatste richtlijnen betreft veiligheidsinstructies en apparatuur, zoals gereguleerd in de EU betreft regels op zee. Bij de start word een uitleg gegeven met belangrijke informatie en instructies.

  dream wave algarve

   

  albu