Kroegentocht en party’s met je reisorganisatie

Kroegentocht en party’s met je reisorganisatie

  Kroegentocht en party’s!

  Kroegentocht old town

  De activiteit waar je je vakantie zeker goed mee begint is natuurlijk de kroegentocht! Je krijgt de beste, hipste en gaafste kroegen te zien die in het oude centrum van Albufeira liggen. Jullie gaan samen met alle party people op kroegentocht! Vanavond laten wij aan jou zien waar je deze wee moet zijn in het oude centrum. Je leert meteen je mede-reisgenoten en je reisleiding kennen.

  Natuurlijk staat er bij elke kroeg een welkomstshot voor je klaar om het feest mee in te luiden. Perfect om met iedereen te proosten op een mooie vakantie.

  Clubnight Strip

  De uitgaansstraat in het nieuwe deel wordt de Strip genoemd. Tijdens deze avond gaan we naar de leukste kroegen en de beste clubs van de strip. Hierdoor weet je de rest van de vakantie precies waar je moet zijn. Ben jij een party animal, dan is dit het toppunt voor jou! Wederom staat er bij elke bar een welkomstshot voor je klaar. We sluiten deze gezellige avond af in een van de allerbeste discotheken van Portugal. Be there!

  Pool party

  De Pool Party, een feestje dat je deze zomer niet mag missen! Midden op de strip, in de tuin van club Heaven gaan we er een spetterende party van maken. Lekker een middag chillen en natuurlijk feesten op de beste beats van de DJ. Er staat een gratis drankje voor je klaar en voor wat eten hebben we ook gezorgd!

  Natuurlijk staat de crew klaar voor jullie deze middag, van schouders insmeren tot spellen! Dus doe je bikini of zwembroek aan, breng een handdoek mee en dan gaan we knallen!

  Full moon party

  Tijdens de Full Moon Party zullen we hier in Portugal eens goed laten zien hoe wij Nederlanders feesten! Dit doen we natuurlijk in het gezelligste café van Albufeira de Celebration. Bij binnenkomst staat er een lekkere welkomstshot klaar om de avond goed te beginnen. Maar dit is nog niet alles, want we starten het eerste uur met een happy hour op alles. Van een cola tot een baco! Daarnaast zal de reisleiding zorgen voor de nodige entertainment. De blacklights gaan aan en met al de lichtgevende gadgets, schmink en speciale buckets wordt dit een geweldig feest!!

  Double dutch party

  De avond van je vakantie die je niet mag missen!!

  De double dutch party is volgens velen het toppunt van de vakantie! Alles kan en mag. Er wordt speciaal voor deze avond een discotheek afgehuurd en vanuit Nederland worden de beste DJ’s ingevlogen om deze avond tot de topper van je vakantie te maken.

  Artiesten zoals DJ Dyna, La Fuente, Vato Gonzalez en vele anderen zullen zorgen dat de Double Dutch party de knaller van je vakantie wordt. Naast deze feestgaranties krijg je ook nog eens: 1 uur lang happy hour op alle drankjes!

  Natuurlijk brengt jouw reisleiding ook de nodige entertainment. Kortom een avond die je niet mag missen en ook niet snel meer zal vergeten. Want wie kan er nu beter feesten dan wij Nederlanders?