Summer Events Albufeira

  Summer Events Albufeira

  Summer-Events organiseert organiseert elke zomer de meest exclusieve feesten van Albufeira!

  De feesten van Summer-Events zijn exclusief voor genodigden, dus zorg ervoor dat je een van de ticketsellers tegenkomt op het strand of in de stad, die jou op de gastenlijst kunnen zetten! De beroemde White Party in club Vida en de Enige echte Albufissa in club Mitto wil je namelijk echt niet missen! Zorg dat jij erbij bent!

  White party

  De White party wordt gehouden in Club Vida, een chique club met twee verdiepingen en een patio, pal aan de strip. Er passen ongeveer 500 Nederlanders in de club, die allemaal speciaal voor de gelegenheid in het wit verschijnen! Aan de bar is een ruime keuze aan A-merk dranken, o.a. mixjes, cocktails, champagne en bier. Twee beroemde DJ´s die al jaren draaien in Portugal en Nederland, verzorgen de beste (dans)muziek. Op de White Party worden daarnaast ook lachgasbalonnen verkocht en zijn bodypainters aanwezig. Alle ingredienten dus voor de beste avond van jouw vakantie in Albufeira!

  De enige echte Albufissa

  De enige echte Albufissa wordt gehouden in Club Mitto. Dit is een Portugese bar, vlakbij de strip, die speciaal voor dit feest zijn deuren opent voor ongeveer 300 Nederlanders. Het feest heeft alle ingrediënten om de allergekste avond van jouw vakantie te worden, compleet met A-merk dranken, extra shotjes, flirt specials en lekkere muziek. De dranken worden geschonken in redcups en daarnaast worden er ook lachgasbalonnen verkocht. Succes gegarandeerd!

  Info & Contact

  Voor meer informatie en foto´s van de feesten van Summer Events verwijzen wij je graag door naar hun website, Facebook en/of Instagram.