Club Vida

  Club Vida behoort tot één van de grootste en hipste clubs van Albufeira. Het is tevens de meest chique club van de strip, waar in het hoogseizoen veel Nederlanders te vinden zijn. Gedurende de hele zomer draaien er verschillende (Nederlandse) DJ´s en artiesten, zoals Johnny 500, JeBroer en Mr. Polska.

  De sfeer en ambiance

  Club Vida is te vinden naast Heaven, pal aan de strip en is te herkennen aan de grote, verlichte entree. Als je de entree doorbent, loop je een prachtige club binnen met twee verdiepingen. In de zaal beneden zijn verspreid drie barren, de DJ booth en een patio. In de patio kan je rustig even bijkomen, roken of wat te eten bestellen. Op de bovenverdieping bevindt zich nog een bar, en heb je een prachtig uitzicht over de club. Tevens bevinden zich daar twee VIP ruimtes. Alle barren in de club zijn prachtig verlicht met talloze kleuren en er is een ruime keuze uit wel 100 verschillende soorten dranken.

  Club Vida straalt een bepaalde luxe uit, maar de toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich snel welkom voelt. Er is genoeg ruimte om te dansen, boven en beneden, wat het een geschikte club maakt om helemaal uit je dak te gaan tijdens een van de vele feesten die er worden georganiseerd!! Zeker een aanrader om minstens één avond van je vakantie helemaal los te gaan!

  19956855_1360087974112149_7927811473663648965_o

  DJ´s en artiesten

  Gedurende het hoogseizoen draaien er verschillende DJs en artiesten in Club Vida. In het volgend overzicht is te zien op welke data er feesten worden georganiseerd, en wie er dan draaien. Elk feest begint om 2 uur en duurt tot de vroege uurtjes (het wordt al gauw 7 uur ´s ochtends). Alleen voor echte feestbeesten dus!

  Info & contact

  Volg Club Vida op Facebook: clubvida
  Of Instagram @club.vida.albufeira