404 Error - page not found
We're sorry, but the page you are looking for doesn't exist.
You can go to the homepage

OUR LATEST POSTS

Vakantie boeken naar Albufeira 2015!Vakantie boeken naar Albufeira 2015!

Vakantie Albufeira boeken

Albufeira.nl is de Albufeira portal voor Nederlanders. We proberen daarom een zo goed mogelijk overzicht te vormen over allerlei zaken, waaronder je vakantie boeken. We zijn daarom proud partner van GOGO, zij kwamen het beste uit de bus!

GOGO Jongerenreizen

GOGO staat al jaren bekend met een goede naam. GOGO blinkt uit in jongerenvakanties. Ze bieden de vetste hotels en appartementen aan dichtbij het uitgaansgebied!

Albufeira.nl – voor alle informatie die je nodig hebt

Je vakantie al geboekt? Kijk rustig rond op onze site en vind uit waar de hotspots zijn!

I Love albufeira 2015 reunie

I Love Albufeira – Summer Reunion 2015

Ben jij deze zomer in Albufeira geweest voor een crazy vakantie? En kan jij geen genoeg krijgen van deze prachtige vakantie bestemming? Geen probleem! Dit jaar is de I Love Albufeira – Summer Reunion natuurlijk weer terug!! En wel op 02 oktober 2015 in Sorbonne, Rotterdam!

Updates:

  • De Line-up is rond! DJ Maus, Miss BontBeats., DJ Mikey, DJ Ramo, DJ Dennis, DJ Sander, DJ Daan & DJ Kevin zullen hun zomertour op spectaculaire wijze af gaan sluiten op de I Love Albufeira – Summer Reunion 2015!
  • LET OP: De earlybird tickets zijn uitverkocht. Regular sale loopt nu!
  • Er zijn vanaf nu ook VIP-tafels beschikbaar in de shop!
  • Inmiddels is er uitgebreide informatie over vervoer en hotels beschikbaar. De nachttreinen rijden en Sorbonne is gelegen naast een grote parkeergarage. Lopen vanaf CS naar Sorbonne is mogelijk, OV kan ook! Hotels met een scherpe prijs staan op de reünie-pagina!
Check de reünie pagina voor alle up-to-date informatie!
Datum: vrijdag 2 oktober 2015
Locatie: Sorbonne
Adres: Rodezand 46, Rotterdam

Ben jij aanwezig?

Zet jezelf op ‘AANWEZIG’ bij I Love Albufeira – summer reunion op het Facebook evenement. Wij verloten onder al die aanwezigen een fles champagne!

The day after! – I Love Albufeira 2014

De I Love Albufeira – Summer Reunion (2014) was een mega succes! Het dak van de Sorbonne (Rotterdam) zit er nog net op, maar het scheelde niet veel. Met dank aan de DJ’s (PURESANG, DJ Dennis, DJ Sander, DJ Ramo, DJ Max), het Albufeira personeel (oa. Fiësta, Celebration Bloopers), alle reisleiding en natuurlijk JULLIE, de partygangers van de populaire bestemming!!

Nog niet door vertellen, maar we kunnen vast verklappen dat we volgend jaar weer terug komen met een nieuwe knotsgekke 2015 editie! Tot volgend jaar in Albufeira of op de reünie!

Alle foto’s zijn hier te zien! >>

I Love Albufeira 2014 Summer reunion